onsdag 27 augusti 2008

Vista

Vissa människor har väldigt vacker utsikt från sitt fönster, jag hör tyvär inte till den kategorin människor. Mitt emot huset där vi bor står ett av de fulaste hus jag vet. Det enda possitiva med det skulle väl vara att inredningsbutiken RUM & KÖK ligger i bottenvåningen. De är återförsäljare av BRUKAs produkter och en av mina favorit butiker. Så hä kommer lite bilder av vad jag ser när jag tittar ut genom fönstret.

måndag 25 augusti 2008

Lamino

Jag är lite påverkad hemifrån och älskar Yngve Ekströms Lamino fotölj. Skulle gärna ha en i björk med ljust grått fårskinn. Är bortskämd och arbetar på en skola där vi har dessa underbara fotöljer i personalrummet, sitter å myser där ibland. En riktig klassiker, men smakar det så kostar det.

Berså

Igår skrev jag att jag ville ha kopparna EVA från Gustavsberg. Kollade runt lite och insåg att det verkar vara riktigt svårt att få tag på dessa. Och eftersom jag trånat efter Berså också (men inte kunnat bestämma mig)vså ringde jag mamma och sa att om du kan hitta denna underbara tekopp till mig så önskar jag mig den :) Det ska vara den stor runda koppen först och främst (eftersom jag inte är någon kaffedrickare). Men tänk vad härligt att få duka fram med dessa designklassiker.

söndag 24 augusti 2008

Hatten?

Under semestern var vi i Italien en sväng och för att skydda huvudet från stark sol köpte jag den här eleganta hatten. Nu vet jag inte vart jag ska lägga den så för tillfället får den hänga här.

Diverse blommor

Under sommaren var vi bortresta under långa perioder och växterna här hemma tog lite stryk. Så när vi kom hem så fick det bli en tur till blomsterhandeln. Här är resultaten.

Dessutom har min sambo bytt jobb och fick en orkidé av sina gamla arbetskamrater.

Teknik

I somras köpte jag och min sambo (mest sambon) ett hemmabiopaket från LG. Det är stora svarta högtalare och det är något som jag aldrig trodde skulle komma in i mitt hem. Nu står de här och vi behöver inte ha flera olika tekniska prylar framme. TOPPEN :)

Stig Lindberg "EVA"

Nu är sommarlovet slut och jag ska försöka skärpa mig med bloggandet. Om några veckor fyller jag år och högst upp på önskelistan står Stig Lindbergs koppar "EVA". De har kommit ut i nyproduktion från Gustavsberg och jag tycker de är jättefina och riktiga klassiker. Mamma är underrättad ;)